Yksityisasiakkaille

Creamedia vahvisti osaamistaan videotuotannoissa

Teknologian kehitys on ollut viime vuosina hurjaa ja erityisesti videoiden käyttömahdollisuudet lisääntyvät päivä päivältä. Laadukas video on vahva työkalu markkinoinnissa ja viestinnässä ja kysyntä niiden tekemiselle on ollut myös Creamediassa suurta.

– Creamedia tarjoaa yrityksille videoita ulkoisesta markkinoinnista sisäiseen viestintään.

Teemme esimerkiksi yritysvideoita, tapahtumatallenteita sekä 3D-animointeja, kertoo Creamedian tuore videotuottaja Thorbjörn Ljungeld.

Videotuottajan työ on Ljungeldille tuttua. Kahdeksan vuoden ajan videotuottajana Helsingissä toimineen Ljungeldin osaaminen käsittääkin kaikki videotuotannon eri osa-alueet käsikirjoituksesta kuvaamiseen, ohjaamiseen, valaisuun sekä videoiden jälkikäsittelyyn.

– Me Creamediassa hoidamme videotuotannon asiakkaan kanssa yhteistyössä ideoinnista aina lopputuotteeseen saakka. Haluamme löytää asiakkaalle mahdollisimman toimivan ratkaisun niin viestinnällisesti kuin visuaalisestikin, Ljungeld linjaa.

Videoiden käyttömahdollisuudet ovat laajat ja Creamediassa pyritäänkin täyttämään asiakkaiden kaikki tarpeet myös videomarkkinoinnissa. Videoita voi käyttää niin ulkoisessa kuin sisäisessä viestinnässä ja jakelukanavien määrä kasvaa päivä päivältä. Paikallisena yrityksenä Creamedia ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja vastaa heidän toiveisiinsa.

–  Osaamme välittää yrityksen viestin kohdeyleisölle heidän toivomalla tavalla, Ljungeld lupaa.

Thorbjörn Ljungeld osaa luoda videoihin erilaisia tunnelmia.

Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat