Yksityisasiakkaille

Monikanavainen viestintä tuottaa parempia tuloksia

Yrityksen lähtökohtana on saada tuotteelleen kysyntää ja muutettua se myynniksi ja markkinaosuudeksi. Menestyksen takana on mahdollisimman pitkäaikainen, kestävä ja kannattava asiakassuhde. Markkinoinnin tehtävänä on sekä synnyttää tämä suhde, että tukea tätä suhdetta herättämällä asiakkaan kiinnostus tuotteita tai palveluita kohtaan.

Markkinoinnin suunnittelussa etsitään vastauksia siihen, kenelle viestitään ja mihin sillä pyritään. Erilaisia viestintätapoja on runsaasti ja niiden määrä lisääntyy joka hetki. Viestintätavoista ja -kanavista huolimatta on tärkeää huomioida, että kokonaisviestintä on aina samansuuntaista. Integroidussa markkinointiviestinnässä kiinnitetään huomio siihen, että eri tavalla tapahtuvat kommunikaatiot tukevat ja täydentävät toisiaan.

Kuluttajien käyttäytymistä ohjaavat henkilökohtaiset ominaisuudet ja ulkopuoliset ärsykkeet. Kuluttajalla voi olla valmiiksi tarve tuotteen/palvelun hankkimiseen tai jokin hänen saamansä ärsyke voi synnyttää tarpeen. Normaalisti kuluttaja vastaanottaa päivittäin tuhansia markkinointiviestejä. Mainos, joka herättää assosiaatioita vastaanottajan muistissa saa aikaan tiedollisia ja tunteellisia muistireaktioita. Kun kuluttaja näkee toistuvasti saman tuotteen tai yrityksen mainontaa, kasvattaa se hänen muistissaan tuotemerkin osuutta. Tavoitteena on aina edistää mainostettavan tuotteen tai palvelun kysyntää.

Monikanavainen viestintä tehostaa viestin perille menoa. KPK Medioiden lehtituotteet tavoittavat viikoittain yli 300 000 lukijaa ja lehtien verkkosivut keräävät yhteensä noin 500 000 sivulatausta viikossa. Markkinointiin saa lisätehoa KPK Medioiden BIG24-digiscreeneillä. 11 taulupintaa takaavat tehokkaan näkyvyyden, sillä ne on sijoitettu alueemme vilkkaimmin liikennöidyille paikoille.

KPK Medioiden asiantuntijat hallitsevat monikanavaisen viestinnän. Autamme teitä mielellämme kampanjan suunnittelussa. Kysy lisää myynti@kpk.fi tai alla olevalla lomakkeella:

Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat