Yksityisasiakkaille

Jaa tietoa yrityksestäsi omalla lehdellä tai esitteellä

Asiakaslehti tai esite on erinomainen tapa koota yhteen erilaiset tuotteet tai palvelut. Asiakaslehti tarjoaa mahdollisuuden jäsentää tietoa ja kertoa se lukijoille helposti luettavassa muodossa.

Hyvä asiakaslehti muodostuu laadukkaasti toteutetusta sisällöstä ja miellyttävästä brändin kanssa yhtenevästä ulkoasusta. Suunnittelu aloitetaan miettimällä kenelle ja miksi haluamme lehden tehdä.
Asiakaslehti voi olla sekä informatiivinen että viihdyttävä. Sen tehtävänä on jakaa tietoa yrityksen tuotteista tai palveluista mielenkiintoisella tavalla. Parhaimpia asiakaslehtiä odotetaan ja ne synnyttävät keskustelua sekä aktivoivat kuluttajia.

Yhdessä suunniteltujen juttuaiheiden ja sisältöjen avulla voidaan helposti kertoa yrityksen arvoista ilman, että sisältö vaikuttaa päälleliimatuilta tai mainonnalta. Vaikkapa erilaiset yrityksen toimintaa koskevat muutokset sekä niiden vaikutukset tuotteisiin ja palveluihin ovat asiakaslehden avulla helposti kerrottavissa.
Henkilöstön esittelyillä tuodaan yritys helposti lähestyttäväksi. Kun lukija voi samaistua lehden tarinoihin niistä jää häneelle vahvempi muistijälki kuin mainonnasta.

Miksi asiakaslehti?


Vaivaton tapa tehdä oma asiakaslehti

KPK Medioilta saat lehden tai esitteen avaimet käteen -periaatteella eli ideoista aina jakeluun asti.

Kaikki materiaali, mitä esitteisiin tai asiaskaslehtiin tehdään on asiakkaan vapaasti käytettävissä muuallakin, esimerkiksi omilla verkkosivuilla tai somekanavissa.

KPK Yhtiöiden oma asiakaslehti on yksi malli toteuttamastamme asiakaslehdestä: Lue Viesti perille – KPK Yhtiöt

Tutustu myös: OP Suomenselän asiakaslehti

Ota rohkeasti yhteyttä – ja keskustellaan tarkemmin!

Hannu Lehto
050 598 2066
hannu.lehto@kpk.fi 

Kaupalliset sisältö- ja viestintäpalvelut


Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat