Yksityisasiakkaille

Lehdet

Maksullista sisältöä lehdestä ja verkosta lukevat asiakkaamme ovat sitoutuneita meihin ja tarjoamiimme sisältöihin. Kauttamme luettu mainos on osa tuotetta, jonka asiakkaamme ovat valinneet ja tilanneet. Tilattu lehti luetaan aina.

Keskipohjanmaa

Keskipohjanmaa on viikon jokaisena päivänä ilmestyvä, elinvoimainen ja monipuolinen maakuntalehti, jota lukee päivittäin noin 75 000 ihmistä Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan markkina-alueilla. Lehden rooli kaupallisena viestinviejänä on vertaansa vailla.

MAINOSTA KESKIPOHJANMAASSA >
LUE KESKIPOHJANMAA-LEHTEÄ >

KALAJOKILAAKSO

Kolmena päivänä viikossa ilmestyvä Kalajokilaakso on arvostettu sanomalehti niin paikallisesti kuin alueellisestikin tarkasteltuna.

MAINOSTA KALAJOKILAAKSOSSA >

KALAJASKA

Kalajaska on keskiviikkoisin jaettava ilmaisjakelulehti.

MAINOSTA KALJASKASSA >

HAAPAVESI

Keskiviikkoisin ilmestyvä Haapavesi-lehti on paikkakunnan tilatuin ja luetuin media.

MAINOSTA HAAPAVESI-LEHDESSÄ >

KALAJOKISEUTU

Torstaisin ilmestyvä Kalajoen paikallislehti kertoo kaupungin ja sen lähialueiden kuulumisia monipuolisella ja raikkaalla otteella.

MAINOSTA KALAJOKISEUDUSSA >

LESTIJOKI

Torstaisin Kannuksessa, Toholammilla, Lestijärvellä, Himangalla ja Lohtajalla ilmestyvä Lestijoki halkoo sivuillaan viiden kunnan elämää.

MAINOSTA LESTIJOKI-LEHDESSÄ >

NIVALA

Torstaisin ilmestyvällä Nivala-lehdellä on vankka jalansija kotiseudun perinteisenä paikallislehtenä. Lehteä tilataan paljon myös Nivalan ulkopuolelle.

MAINOSTA NIVALA-LEHDESSÄ >

PERHONJOKILAAKSO

Torstaisin Vetelin, Kaustisen, Perhon, Halsuan ja Ullavan alueella ilmestyvällä Perhonjokilaaksolla on uskollinen lukijakunta: alueellinen levikki liikkuu 80 prosentin tietämissä.

MAINOSTA PERHOJOKILAAKSOSSA >

PIETARSAAREN SANOMAT

Keskiviikkoisin ilmestyvä Pietarsaaren Sanomat on alueen suomenkielinen sanomalehti.

MAINOSTA PIETARSAAREN SANOMISSA >

PS PULSSI

PS Pulssi on Pietarsaaren Sanomien kaupunkilehti. PS Pulssi välittää paikalliset uutiset, ilmiöt ja puheenaiheet suoraan Pietarsaaren Seudun lukijoille.

MAINOSTA PS PULSSISSA >

KOKKOLA

Kerran viikossa keskiviikkoisin ilmestyvä Kokkola-lehti on yksi Suomen vanhimmista kaupunkilehdistä. Lehti jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Kokkolassa (Kälviä, Lohtaja, Ullava), Kruunupyyssä (Alaveteli, Teerijärvi) ja Kaustisella. Kokkolassa lehdellä on myös yritys- ja noutopistejakelu.

MAINOSTA KOKKOLA-LEHDESSÄ >

SELÄNNE

Perjantaisin ilmestyvä Selänne on vuonna 2009 perustettu ilmaisjakelulehti, joka jaetaan kerran viikossa Kala- ja Pyhäjokilaakson latvakuntiin, niin sanotulle Selänteen alueelle Haapajärvelle, Pyhäjärvelle, Reisjärvelle, Kärsämäelle sekä Pihtiputaalle.

MAINOSTA SELÄNNE-LEHDESSÄ >

Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat