Yksityisasiakkaille

Markkinoi tarinalla – Toteuta mainosartikkeli

Parhaimmillaan mainosartikkeli koeataan uutta tietoa antavaksi, kiinnostavaksi sisällöksi, eikä niinkään mainokseksi. Mainosartikkeleiden tavoitteena on synnyttää kuluttajissa kiinnostus tiettyihin tuotteisiin ja palveluin tarinan avulla. Tarina voi olla asiakaskertomus, missä muut asiakkaat kertovat, miten he ovat hyötyneet yrityksen palveluista.

Mainosartikkeleilla voit muun muassa:

Mikä tavoitteena? Sisältö ja jakelukanava sen perusteella

Kaikki alkaa keskustelusta asiakkaan kanssa esimerkiksi näistä asioista:
– Millaisia tavoitteita yrityksellä tai muulla toimijalla on?
– Millainen on pääkohderyhmä?
– Miten tällaisen kohderyhmän ihmiset tavoittaa?

Keskustelun pohjalta rakennamme ideaa juuri sellaisesta sisällöstä, mikä kohderyhmää kiinnostaa. Toteuttaa yhteisesti suunnitellista ideasta lähtien tekstimuotoisen tarinan, kuvia sekä videoita.

Pohdimme samalla sopivaa julkaisukanavaa. Syntynyt materiaali voidaan julkaista KPK Medioiden printtilehtien sivuilla, lehtibrändien verkkosivuilla, asiakkaamme omilla sivuilla, uutiskirjeissä, somessa tai periaatteessa missä vain toivottu kohderyhmä tavoitetaan parhaiten.

Sisällön laajuus voi vaihdella hyvin paljon: Voimme tehdä muutaman sekunnin videon somessa jaettavaksi tai kokonaisen asiakaslehden, mitä tukee verkossa näkyvät videot.

Voit tutustua myös erilaisiin mainosartikkelityyleihin esimerkiksi Vahva Kokkola– tai Vahva Selänne -julkaisujen näköislehdistä.


Ota rohkeasti yhteyttä – ja keskustellaan tarkemmin!

Hannu Lehto
050 598 2066
hannu.lehto@kpk.fi 

Kaupalliset sisältö- ja viestintäpalvelut


Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat