Yksityisasiakkaille

Rekrymainonta

KPK Medioiden näkyvyysratkaisuilla voit tehokkaasti tavoittaa alueesi työnhakijat. Kaikki näkyvyysratkaisumme ovat saatavilla niin printti- kuin digialustoilla.

Kaikkiin rekryilmoituksiin tarjoamme -15 % ovh:sta.

KPK verkkopalveluun on saatavilla rekrykaruselli-mainospaikkaan näkyvyys viikoksi erikoishintaan. Tarjoamme lehti-ilmoittajalle viikon näkyvyyden karusellibannerissa hintaan 150 €/viikko (ilman lehtimainosta 450 €/viikko)

Rekrykaruselli on KPK-verkkopalvelun etusivulla ja artikkeleissa sijaitseva mainosboksi. Karusellissa avoimet työpaikkailmoitukset näkyvät aina viikon kerrallaan ilman näyttörajoitteita. Ilmoituksesi näkyy 5 sekuntia kerrallaan, ja karusellissa on yhtä aikaa maksimissaan 5 avointa työpaikkailmoitusta, joten viesti ei huku massaan. Lukija ohjautuu mainosta klikkaamalla suoraan halutulle laskeutumissivulle tai vaikkapa ilmoittajan vastaavaan lehtimainokseen. Ilmoitus on näkyvillä desktopissa ja mobiilissa.

Ota yhteyttä mediamyyjääsi tai mediasihteeri@kpk.fi / p. 040 036 5618, niin suunnitellaan yhdessä kattava mainospaketti.

Tiesithän, että Keskipohjanmaa-lehdessä julkaistut rekryilmoitukset näkyvät myös automaattisesti rekrytointi.com-palvelussa hakuajan päättymiseen saakka.

Tietosuojaseloste © 2021 KPK Mediat